A bor alapanyagául szolgáló szőlőt minden évben korán szüreteljük, nem teljesen érett állapotban. Ez azért szükséges, hogy megőrizhessük a savakat, az aromákat és ezáltal könnyed, friss, illatos borokat készíthetünk. A leszedett szőlőt gyorsan feldolgozzuk, bogyózzuk és préseljük, préselésnél rövid ideig áztatjuk. A kipréselt mustot először megtisztítjuk, majd 14 napig 14-15 °C-on erjesszük ez az alacsony hőmérséklet is arra szolgál, hogy megőrizzük a friss gyümölcsízeket, zamatokat, intenzív illatokat. Erjedés után frissen palackozzuk a borokat, hogy továbbra is megőrizzük palackba zárva a bor frissességét, üdeségét.

Mészáros Pál Cserszegi Fűszeres elegánsan, csillogóan tiszta, gazdag aromatikájú, intenzív, fűszeres illatú bor. Ez az illat részben az ízében is megjelenik. Zamatban gazdag, fűszerese fehérbor. Remek savakkal és díszítő ízekkel bír, gazdag íz és illatvilága jó kísérője könnyű ételeknek és baráti beszélgetéseknek egyaránt. Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk.

1 410 Ft

Rendeljen ebből a fajtából 6 darabot (egy teli kartonnal), és akkor kedvezményes áron vásárolhatja meg!

Darabszám Ár/db
1 - 5 1 410 Ft
6+ 1 350 Ft
Kategória:
Típus: Fehérbor
Kiszerelés: 0.75l
Évjárat: 2019