Nálunk járt a Vince magazin

2019. okt 3. | Hírek

Egymásra vigyázva címmel jelent meg cikk rólunk a Vince magazinban

„Mészáros Pál – ez áll a címkéken, így ismeri mindenki a borokat – ám a név mögött egy egész család áll. A hetvenéves édesapa ma már inkább csak tanácsot ad, s halkan figyelmeztet, ha netán valaki elmulaszt teendőt a szőlőben, de az üzletet a „gyerekek” viszik: a borászatot Péter, a szállodát és éttermet Zsanett.”

A cikkben Mészáros Péterrel, Mészáros Zsanettel és Mészáros Pállal készült interjút olvashatjátok. Pétert a borászat történetéről és a generációváltásról kérdezték az. Egy kis ízelítő az interjúból:

„Abszolút nyitottság – ezzel a két szóval tudnám a hozzáállásunkat jellemezni. Részben ezért is van ennyiféle borunk, mert minden egyes fajta egy újabb kihívás, s mi szeretjük az újítást, az innovációt. Jó példa erre a malbec, amibe egy argentin szakmai út során szerettünk bele.

Zsanett többek között az étteremről, a szállodáról, a Merops név eredetéről beszélt, valamint a Mészáros borok helyéről a vendéglátásban:

„Egymásra épülnek a szolgáltatások. Az étteremben valamennyi borunkat meg lehet kóstolni, s ehhez nem kell belőlük egy egész üveggel vásárolni, vagyis akár az egész szortimentet megismerhetik a vendégek egy hétvége során.”

A cikkből az is kiderül, hogy az alapító Mészáros Pál kedvence a mészi kadarka.
Kíváncsi vagy a mészi kadarka hihetetlen történetére?
Tudni szeretnéd, hogyan kezdődött mindez a Mészáros család életében, honnan jön a bor szeretete?

Olvasd el a teljes cikket! >>>

0
    0
    Kosár
    Üres kosárFőoldal